Spoznali by ste ju? Cibulková už nastúpila do práce v nemocnici

19.1.2021
0

Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Páčil sa vám článok?

Bývalá tenistka Dominika Navara Cibulková (na foto) si dnes prišla na jedno z bratislavských odberných miest  "odpracovať" škandál s prednostným očkovaním a aspoň čiastočne tak zmierniť vlnu nevôle, ktorú jej čin vyvolal. 

Cibulková sa ráno od 8:00 h zapojila do pomoci v rámci testovania na ochorenie Covid-19 na mobilnom odberovom mieste v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave. Známu tenistku by ste však vôbec  nespoznali, pretože ju úplne maskoval nevyhnutný ochranný odev, ktorý musia mať pracovníci odberných miest. "Šport ma naučil, že keď sa urobí nejaká chyba, treba sa jej postaviť čelom. Práve preto som prijala výzvu ministerstva zdravotníctva, aby som aspoň takto podporila zdravotníkov," uviedla pred nástupom do práce Cibulková s tým, že bude ako administratívna sila zapisovať ľudí. Pracovala štyri hodiny, teda do 12:00 h. 

Informácia, že bývalú tenistku aj s manželom prednostne a mimo poradovník zaočkovali proti ochoreniu Covid-19, vyvolala v spoločnosti veľké pobúrenie. Cibulková svoj čin následne verejne oľutovala a prijala ponuku ministerstva zdravotníctva, aby pomohla v boji s pandémiou.

Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Dominika Cibulková v ochrannom odeve.

(ms)

Páčil sa vám článok?