Koronavírus: Antigénový test vám v nedeľu urobia aj v sídle SaS, pomáhať budú aj Sulík a Cigániková

6.12.2020
0

Zdroj: sas.sk

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Ak potrebujete antigénový test na nový koronavírus, dnes (v nedeľu 6.12.) vám ho urobia aj v sídle strany SaS, teda v Liberálnom dome na Priemyselnej 8 v bratislavskom Ružinove.

Odberové miesto v Liberálnom dome malo byť otvorené  od 8:00 do 18:00 h. Aktuálne, keďže polícia informovala, že nebude vykonávať náhodné kontroly pendlerov na hraniciach, došlo k rozhodnutiu, že bude rozhodnut iba do 12:30 h.Strana týmto krokom chce pomôcť najmä pendlerom a turnusovým zamestnancom. "Vo štvrtok poobede bola zverejnená vyhláška UVZ, na základe ktorej sa rušia výnimky pre tzv. pendlerov a turnusových zamestnancov. Už od pondelka budú potrebovať pre vstup na územie SR negatívny výsledok antigénového testu. Napriek upozorneniam štátneho tajomníka ministerstva zahraničných vecí za SaS Martina Klusa na Ústrednom krízovovom štábe a Pandemickej komisii sa nepodarilo zabezpečiť mobilné odberové miesta, ktoré by boli otvorené aj cez víkend," informovala na sociálnej sieti poslankyňa Národnej rady Janka Cigániková (nakoniec sa predsa niečo zabezpečiť podarilo, od 10:00 do 14:00 h sa dnes môžete výnimočne otestovať aj v Nemocnici sv. Cyrila a Metoda na Antolskej).

V Liberálnom dome zriaďujú odberové miesto s tromi odberovými tímami. Ich súčasťou bude aj Richard  Sulík, Janka Cigániková a Martin Klus. 

Janky Cigánikovej sme sa spýtali, či teda ľudia, ktorí sa prídu otestovať, na nich narazia. "Ja budem určite pomáhať priamo pri testovaní tak, ako som to robila minule. Budem dvojicka s nejakým lekárom, takže áno, na mna narazíte určite. Uvidíme, čo pridelíme pánom, ale je možné, že aj na nich okrem času, keď ide Richard Sulík do TV diskusie," prezradila pre banoviny.sk Cigániková.

(ms)

Páčil sa vám článok?