Pandémia: Na ktorých školách museli prerušiť vyučovanie?

15.10.2020
0

Zdroj: J. G.

Páčil sa vám článok?

V súvislosti s výskytom nového koronavírusu museli obmedziť vyučovanie na ďalších školách v Bratislavskom kraji. Informovala o tom hovorkyňa Regionálneho úradu verejného zdravotníctva Bratislava Katarína Nosálová.

"Z dôvodu výskytu nového koronavírusu je do 16.10.2020 prerušený výchovno-vzdelávací proces na Základnej škole s materskou školou s vyučovacím jazykom maďarským na Vetvárskej 7 v Bratislave, u žiakov 1.-4.ročníka na Základnej škole na Dubovej (okres Pezinok), taktiež sa neučí v triede Prima na Gymnáziu J. Papánka na Vazovovej 6 v Bratislave a v predškolskej triede Žirafy na Cambridge International School na Bohúňovej 4 v Bratislave," uviedla Nosálová.

Karanténne opatrenia sú nariadené aj na Prvom súkromnom gymnáziu na Bajkalskej u žiakov sekundy folks a určených zamestnancov, taktiež v triede Kvinta A Gymnázia sv.Uršule na Nedbalovej, u žiakov jednej triedy na Základnej škole s materskou školou Za kasárňou.

"V súvislosti s výskytom koronavírusu u vedúcej kuchyne Materskej školy v Dubovej (okres Pezinok) a na zabránenie šírenia ochorenia COVID-19 bolo potrebné nariadiť príslušné karanténne opatrenia a prerušiť vyučovanie na tejto škôlke do 17.10.2020. Zamestnanci kuchyne musia aktívne monitorovať svoj zdravotný stav, zostať v domácej izolácii a podrobiť sa testovaniu na zistenie prítomnosti nového koronavírusu," dodala Nosálová.

(ms) 

Páčil sa vám článok?