Výhodné parkovanie v centre mesta

13.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

Spoločnosť Alexia, ktorá prevádzkuje podzemnú garáž na Jesenského ulici v snahe prispieť k predvianočnej pohode návštevníkov Vianočných trhov na Hlavnom námestí a iných vianočných nákupov ponúka motoristom výhodné ceny víkendového a večerného parkovania v Garáži Alexia.

V sobotu zaplatíte za prvú hodinu 40 Sk a za každú ďalšiu hodinu už len 10 korún. V nedeľu je cena za parkovanie už naozaj symbolická - 10 korún za hodinu.

Alexia ponúka výhodné sadzby aj počas pracovných dní vo večerných hodinách. Návštevníci kultúrnych podujatí v centre mesta budú môcť v suchu  vykúrenej garáže zaparkovať za výhodnejšie ceny, namiesto toho, aby sa zdržiavali hľadaním voľného parkovacieho miesta na chladnej ulici. Alexia ponúka každý deň od 19. hodiny prvú hodinu parkovania za 30 korún a každú ďalšiu polhodinu len za 10 korún.

Okrem hodinového parkovania platí do konca roka akcia - prenájom vyhradeného parkovacieho miesta za 50 000 Sk ročne. Naďalej je v platnosti aj obzvlášť výhodná akcia pre obyvateľov ulíc v blízkosti Garáže Alexia, s ktorými žije garáž na „jednej ulici“ a chce takto upevniť dobré susedské vzťahy.

(ga)

Páčil sa vám článok?