S opravami ciest sa začne budúci rok

7.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

Stav mnohých bratislavských ciest spôsobuje motoristom veľké traumy, najmä veľkými a často nebezpečnými výtlkmi. Tak ako nás na to upozornil jeden z našich čitateľov, ktorý ako príklad uvádza cesty v katastrofálnom stave na ulici Na Hrebienku, Matúšovej, Šulekovej a Drotárskej ceste.

Najmä ulica Na Hrebienku v časti od Červeného kríža podľa neho pripomína vojnou zničené cesty v Kosove. Hlboké jamy sa nedajú osobným autom obísť, chodník neexistuje.

Ako nám povedal riaditeľ staromestského Veposu Jozef Cepek, čo sa týka ulice Na Hrebienku, pod katastrofálny stav sa podpísali najmä mechanizmy a nákladné autá, ktoré pracovali na výstavbe neďalekého bytového domu. Po jej skončení stavebník cestu nechal v takomto stave. Ulica je v správe Starého Mesta, no s jej opravou sa začne až budúci rok, pretože tohtoročný finančný rozpočet na opravu ciest je už vyčerpaný.

Vepos pozná stav ciest v tejto časti mesta, ale s ich opravou sa začne až budúci rok po skončení zimného obdobia. V tejto súvislosti nás J. Cepek informoval, že budúci rok Vepos plánuje celkovú rekonštrukciu Mošovského ulice, ktorá sa postupne stáva neprejazdnou.

(stn)

Páčil sa vám článok?