Alexia opäť prichádza s novinkami

5.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

V podzemnej garáži Alexia na Jesenského ulici sprístupnili motoristom aj posledné štvrté podzemné podlažie. Vodiči tu nájdu ďalších 90 parkovacích miest.

Pri tejto príležitosti Alexia pripravila mimoriadnu ponuku. Počas trvania tejto akcie ponúka parkovacie miesto v garáži za ročný poplatok 50 000 Sk (+ 10 % DPH)!

Možnosť využitia výhodného ročného prenájmu platí do obsadenia posledných miest. To, či sú ešte niektoré voľné, sa dozviete priamo na telefónnom čísle 5443 1965 alebo osobne v kancelárii na Palackého ulici 1. Podzemná garáž Alexia upravila aj ceny za jednorazové parkovanie. V pracovné dni medzi 9. a 19. hodinou stojí prvá hodina parkovania 40 a každá ďalšia polhodina 20 korún. V čase od 19. do 9. hodiny za prvú hodinu motorista zaplatí 30 a za každú ďalšiu polhodinu 10 korún. V sobotu stojí prvá hodina parkovania 40 a každá ďalšia hodina len 10 korún. Najvýhodnejšie sa v garáži dá parkovať v nedeľu, keď každá hodina stojí 10 korún.

V platnosti je stále i možnosť mesačného parkovania na čipové karty, ktorého hlavnou výhodou je uľahčenie vstupu a výstupu prostredníctvom čipových kariet bez platenia v hotovosti s následnou fakturáciou podľa skutočne odparkovaných hodín. Od septembra je opäť v prevádzke ručné umývanie áut s možnosťou výberu čistiaceho programu od klasického umytia, šampónovania a voskovania, cez vysávanie až po dôkladné vyčistenie interiéru.

(brn)

Páčil sa vám článok?