Skomplikovala oprava mosta život v meste?

30.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Oprava Prístavného mosta, ktorú si vyžiadalo poškodenie jednej jeho časti, spôsobila uzatvorenie niektorých výstupných vetiev a obmedzenie premávky po tomto bratislavskom moste. Zaujímalo nás, do akej miery obmedzenie premávky na Prístavnom moste skomplikovalo Bratislavčanom život.

Richard R., lekár: To, že oprava mosta sa dotkne aj mňa, ktorý do Petržalky prakticky nejazdím, som si uvedomil, keď som sa ocitol v zápche na Mlynských nivách. Po Dostojevského rade som potom šiel doslova krokom. Zdá sa mi, že tých šesť týždňov, ktoré potrebujú na opravu Prístavného mosta, bude hrozných.

Mária S., technička: Musím povedať, že cesta do Petržalky sa tzrochu skomplikovala. Denne cestujem autobusom a v prvých dňoch som v tom veru mala chaos.

Tibor M., umelec: Priznám sa, že som poriadne nadával, pretože som si myslel, že Prístavný most je úplne neprejazdný. Až kolega mi povedal, že sa po ňom dá normálne jazdiť, len niektoré príjazdy naň boli uzavreté. Tie zápchy, ktoré vznikli v meste sú podľa mňa spôsobená aj tým, že mnohí sa mostu zbytočne vyhýbajú. Kým som nevedel, že most je prejazdný, tak som sa mu tiež vyhýbal. Ľudia boli o tom podľa mňa slabo informovaní.

Róbert V., študent: Mám však pocit, že obmedzenie premávky na moste skomplikovalo situáciu v celej Bratislave. Zápchy, ktoré vznikajú ráno a popoludní, sú skutočne hrozné. Dúfam, že to nejako prežijeme. Mohli nás však na to upozorniť skôr. Tú dieru v moste bolo vidno už niekoľko mesiacov, ak nie rokov.

(lav)
ČO HOVORÍ ULICA

Páčil sa vám článok?