Cesta z Dúbravky do centra sú galeje

24.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Vo vašich novinách sa toho okolo dopravy napísalo už dosť. No nedá mi, aby som nereagovala na bezohľadných vodičov, ktorí každý deň porušujú dopravné predpisy. Denne sú galeje pre nás, ktorí prichádzame po diaľnici od Lamača, Devínskej Novej Vsi, Záhorskej Bystrice atď.

Vodiči, ktorí majú silné autá, sa pravidelne predbiehajú a tak blokujú neprehľadnú situáciu. Prechádzajú cez benzínovú pumpu oproti McDonald´s, kde je však umiestnená dopravná značka pre zákaz odbočenia vľavo. Túto značku nerešpektujú, a tým ju porušujú.

Tak isto tam robia kolaps autá prichádzajúce od Dúbravky. Veď oni majú stále zelenú, aj keď majú červenú. Zišiel by sa tam umiestniť semafor, ktorý by signalizoval všetky farby, aby sa nám nemiešali do jazdnej dráhy, keď my prichádzajúci po diaľnici máme zelenú. Trvá to tu veľmi dlho a ja by som vás prosila, keby sa v tomto urobila napráva trebárs cez Dopravný inšpektorát. Niekedy stačí vo veci konať a situácia sa môže napraviť.

Prejazd na benzínovú pumpu je otvorený, práve pre týchto tiežvodičov. Ja by som tam umiestnila  betónové kvetináče a vchod na „benzínku“ oproti McDonald´s by som umiestnila práve odbočením vpravo  pred semaformi. Takto by sa predišlo nepríjemnému prejazdu bezohľadných vodičov. Urobte v tom nápravu, lebo takto sa nedá normálne žiť a cestovať za prácou.

Jana Faryová, Dúbravka
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?