Staromešťania môžu parkovať výhodnejšie

16.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Spoločnosť ALEXIA, ktorá je prevádzkovateľom podzemnej garáže medzi Jesenského a Palackého ulicou, ponúka motoristom nový produkt – bezhotovostné parkovanie na čipové karty.

Tento spôsob je výhodný najmä z dôvodu jednoduchého a rýchleho vstupu a výstupu s použitím čipovej karty. Výhodou tohto systému je aj to, že sa vodič nezdržiava platením po každom zaparkovaní, ale úhradu realizuje formou mesačnej fakturácie skutočne odparkovaných hodín.

Spoločnosť Alexia sa rozhodla pomôcť aj obyvateľom Starého Mesta riešiť problém parkovania zvýhodnením dlhodobého nájmu parkovacích miest v podzemnej garáži. Podmienkou poskytnutia výhodného nájmu je preukázanie bydliska na uliciach v blízkosti garáže Alexia a vlastníctvo motorového vozidla. Zvýhodnený mesačný nájom jedného parkovacieho miesta stojí 2000 korún (+ 6% DPH).

Alexia ponúka možnosť dlhodobého nájmu aj ostatným bratislavským motoristom. Nespornou výhodou parkovania v garáži je, že autá sú 24 hodín strážené videokamerami a bezpečnostnou službou, sú chránené pred nepriaznivými klimatickými podmienkami a v neposlednom rade umožňuje parkovanie v centre mesta na hranici pešej zóny. V prípade dlhodobého nájmu má motorista po celý čas garantovanú nezmenenú cenu.

(brn)

Páčil sa vám článok?