Vallo prijal futbalistov Slovana, zároveň oznámil veľkú novinku pre fanúšikov

18.6.2024
0

Zdroj: Marek Velček

Páčil sa vám článok?

Primátor Bratislavy Matúš Vallo prijal v pondelok hráčov a realizačný tím ŠK Slovan Bratislava, aby im pogratuloval k zisku titulu. Zároveň ohlásil novinku, ktorá určite poteší mnohých fanúšikov Slovana.

"Včera som prijal hráčov a realizačný tím, aby som im osobne pogratuloval k zisku jubilejného, 30. titulu v najvyššej súťaži. Dúfam, že trofej prinesiete o rok opäť!" informoval primátor na sociálnej sieti. 

Zároveň ohlásil novinku, ktorú sa podarilo dohodnúť s Dopravným podnikom Bratislava a futbalovým klubom, vďaka ktorej sa futbaloví fanúšikovia lepšie dostanú na zápasy verejnou dopravou, a zároveň pre obyvateľov domov v okolí Národného futbalového štadióna sa trochu odľahčí tlak na parkovacie miesta.

Zdroj: Marek Velček

"Zjednodušene, vstupenka na zápas na Národnom futbalovom štadióne bude v deň zápasu platiť ako cestovný lístok v MHD. Takto bude možné vstupenku využiť tri hodiny pred začiatkom, počas a dve hodiny od ukončenia zápasu. Platná bude na linkách, ktoré obsluhujú zastávky Bajkalská, Česká a Tipos aréna. Súčasťou dohody je aj posilnenie spojov na týchto linkách počas zápasov, v závislosti od ich návštevnosti. Čo je tiež dôležité, na prevádzku posilnených liniek, ale aj na vykrytie príjmov za cestovné použitím zápasového lístka, bude finančne prispievať samotný Slovan," dodal primátor.

Zdroj: Marek Velček

(ms)

Páčil sa vám článok?