Na Mudroňovej bude výluka do septembra

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Rozsiahla rekonštrukcia Mudroňovej ulice sa dostala do záverečnej etapy, v ktorej si stavebné práce vyžiadali úplné vylúčenie trolejbusovej dopravy v úseku Jančova - Červený kríž - Búdková.

Od 16. júna je vylúčená trolejbusová doprava na Mudroňovej (od Jančovej), Búdkovej a Lovinského ulici. Trolejbusové linky premávajú po skrátených trasách. Linka číslo 203 premáva od Koliby cez Hodžovo námestie, Mudroňovu na Jančovu, kde je náhradné obratisko trolejbusov, a späť.

Linka číslo 207 od Ružovej doliny chodí cez Hodžovo námestie a Mudroňovu na Jančovu a späť. Linka 516 ide po trase Koliba - Hodžovo námestie - Mudroňova - Jančova a späť. Náhradnú autobusovú dopravu zabezpečuje linka X17 po trase Búdková - Lovinského - Gaštanová - Valašská a späť. Na Mudroňovej ulici, v úseku Jančova - Červený kríž - Búdková je vylúčená všetky doprava.

Obsluha tohto územia je zabezpečená smerom do mesta pešou dochádzkou k náhradnej konečnej zastávke trolejbusov Jančova, resp. smerom na Valašskú k autobusu náhradnej dopravy X17 s konečnou zastávkou pri križovatke Búdková - Drotárska - Mudroňova. Podľa informácií z Dopravného podniku Bratislava bude náhradná organizácia dopravy trvať do konca augusta.

(brn, ver)

Páčil sa vám článok?