Zrušili niekoľko zastávok MHD

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Od pondelka 19. mája nezastavujú vozidlá autobusovej linky MHD číslo 59 na zástavke Aupark na Panónskej ceste, a to ani v jednom smere.

Zároveň sa menia zastávky Závod Matador na Kopčianskej pre linky 86 a 90 a OD Lamač na Hodonínskej ulici pre linky 37, 38 a 92 na zastávky na znamenie. Vodiči autobusov tu budú zastavovať len na znamenia cestujúcich.

V súvislosti s výstavbou nového hypermarketu Tesco na Zlatých pieskoch a novej križovatky Vajnorská - Rožňavská - Studená smerom na Senec zrušil Dopravný podnik Bratislava zastávky Rožňavská - v smere jazdy do Vajnor a Rače pre linky 53, 56, 65, 514 a v smere do mesta pre linky 65 a 514.

Vozidlá nočnej linky 507 v smere z Petržalky na Hlavnú stanicu nebudú zachádzať cez Muchovo námestie v Petržalke. V tomto smere boli pre túto linku zrušené aj zastávky Bosákova, Mlynarovičova a Muchovo námestie. Dôvodom je uzávierka železničného priecestia na ulici Pri Starom háji a priečnych prejazdov na Einsteinovej ulici kvôli výstavbe diaľnice D1 v úseku Viedenská cesta - Prístavný most.

(sita)

Páčil sa vám článok?