Na Radlinského sa vykoľajila električka

9.10.2021
vykolaj

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V sobotu ráno sa na Radlinského ulici vykoľajila električka. Pravdepodobnou príčinou bola technická chyba na koľajovej trati. Informovala o tom dnes ráno bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková. Aktuálne už je doprava na mieste obnovená.

Pravdepodobnou príčinou vykoľajenej električky bola technická chyba na koľajovej trati. Hovorkyňa spresnila, že k zrazeniu osôb, našťastie, nedošlo. "Cesta bude neprejazdná cca najbližšie dve hodiny," priblížila hovorkyňa s tým, že na mieste sa nachádzajú dopravní policajti, ktorí zabezpečujú odklon dopravy. Polícia odporúča, ak je to možné, aby sa vodiči tomuto úseku úplne vyhli. Aktuálne už je doprava na mieste obnovená. 

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

​Vykoľajená električka na Radlinského.

​Aktualizované 10:23

Pre nehodu bola prerušená premávka električiek linky 3 v úseku Depo Krasňany - Blumentál. Linka 3 premávala odklonenou trasou. V úsekoch, kde električka nejazdila, premávali náhradné autobusy.

"Linka 3 premáva opäť po svojej pravidelnej trase," uviedol dopravca. Polícia informuje, že premávka je obnovená v oboch smeroch.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?