Zápchy na Karloveskej a Devínskej: Kedy sa konečne skončia

6.12.2020
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Rekonštrukcia Botanicklej ulice povedľa už zrekonštruovanej Karloveskej radiály spôsobuje každodenné zdržanie pre vodičov, ktorí smerujú do centra z Karlovej Vsi a Devína. Zisťovali sme, kedy sa situácia zlepší.

Ďalšia etapa prác na Botanickej sa začala ešte 23. novembra. Odvtedy sa v smere do centra tvoria rozsiahle kolóny, či ž na Karloveskej alebo na Devínskej ceste. Hoci časť Botanickej už vyasfaltovali, v uplynulých dňoch bol odstavený rpavý pruh pri benzínovej pumpe. Zisťovali sme, kedy sa práce skončia

"Botanická v úseku Svrčia -> Devínska cesta (smer z mesta) s plánovaným termínom ukončenia do 6.12. je pred ukončením.  Botanická v úseku Devínska cesta - Svrčia (smer do centra) je jeden pruh pred dokončením, druhý má prvú vrstvu. Ukončenie prác predpokladáme v časovom harmonograme do 13.12.," informovala nás uplynulý týždeň hovorkyňa magistrátu Katarína Rajčanová.  

"V priebehu ďalšieho týždňa by mala byť lokalita Molecova spojazdnená bez dopravných obmedzení. V prichádzajúcom zimnom období neplánujeme žiadne ďalšie práce v danom úseku ani na nábreží," dodala.  

Zdroj: ms

Stav na Botanickej počas uplynulého týždňa.

(ms)

Páčil sa vám článok?