FOTO: Na sociálnej sieti sa hľadá slečna, ktorá si vo vozidle MHD zabudla ružové nohavičky...

28.7.2020

Zdroj: DPB

Páčil sa vám článok?

Nevedno či extrémne horúčavy alebo nejaký iný dôvod spôsobil, že sa v električke našli dnes predpoludním dámske nohavičky: Boli pohodené v priestore medzi sedadlami, kde ich odfotografovala jedna z cestujúcich a snímku publikovala na facebookovej stránke Revízori - Bratislava, ktorá sa venuje bratislavskej MHD.

"Pozdravujem. Nejaká chutná slečna si zabudla v električke smer Rača časť oblečenia, určeného na zakrytie podvozku," napísala na spomínanú stránku autorka fotografie.

Zdroj: FB Revizori Bratislava

"Potrebovala vyvetrať," pokúsil sa o vtipnú odpoveď Peter, na čo mu Simona kontrovala: "Tak ako pokojne sa mohla vyvetrať doma. Na to električka neslúži. Slúži na prepravu osôb, nie na vetranie pohlavných orgánov." Nohavičky zabudnuté či odložené v električke však naštartovali fantáziu u viacerých ďalších diskutujúcich. Podľa Juraja si tam slečna spodnú bielizeň len suší a vezme si ju poobede cestou z práce. Martin sa spýtal: "Aká veľkosť prosím ťa? Ja len či by mi nesadli náhodou.." Na čo cestujúca odpovedala, že sa ich nechce dotýkať, ale vyzerajú na veľkosť S alebo M. "Sakra to nič. Trčali by mi vajka von," skonštatoval Martin a vyslúžil si suverénne najviac lajkov.  

"Tak dnes je extrémne teplo," skúsila to z iného konca pani Daniela a Simona jej odpísala: "Aj mne je teplo a nenechávam tu svoje nohavičky." "Tak ja tiež nie, ale vidíš. Je to taký zlý materiál. Asi si to rozmyslela a išla domov pre druhé," uzavrela mikrodialóg Daniela. 

"Podľa mňa to nejaký chlap ráno našiel vo vrecku a vyhodil to na prvé miesto, ktoré mu pripadalo nenápadné," vyrukovala so svojou verziou Ela. "Nebolo to náhodou tak, že vodič si užíval a slečna to tam zabudla?" domnieva sa Ján, kým Michal skonštatoval: "No čo, mala ťažký pracovný pohovor."  Celú diskusiu na stránke Revízori Bratislava však zaklincovala Eva: "Zrejme platila pokutu v naturáliách."

(ars)  

Páčil sa vám článok?