VIDEO: Kamióny pri Bratislave zablokovali všetky jazdné pruhy na diaľniciach D1, D2 a D4

18.3.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Vodiči kamiónov pri Bratislave zablokovaním všetkých jazdných pruhov spôsobili úplnú neprejazdnosť diaľnic a znemožnili i plynulý prejazd Bratislavou.

"Svojím nezodpovedným prístupom, nerešpektovaním pokynov policajtov blokujú na diaľniciach D1, D2, D4 všetky jazdné pruhy a znemožňujú tak jazdu ostaným účastníkom cestnej premávky, záchranárskym zložkám a spôsobujú úplnú neprejazdnosť komunikácií ako aj prejazd Bratislavou," informovali na sociálnej sieti policajti, ktorí situáciu monitorovali aj prostredníctvom vrtuľníka:

Polícia preto vyzýva vodičov kamiónov, aby dodržiavali zákon o cestnej premávke, po diaľnici jazdili len v pravom jazdnom pruhu a plne rešpektovali pokyny policajtov.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"Vzhľadom na mimoriadnu situáciu v prípade nerešpektovania a neuposlúchnutia pokynov policajti pristúpia k represívnym opatreniam a to zadržiavaniu vodičských preukazov," dodala polícia.

"Vzhľadom na aktuálnu dopravnú situáciu vyzývame vodičov smerujúcich do Bratislavy po diaľnici D1, aby na úrovni Senca znížili rýchlosť jazdy. Zároveň vyzývame vodičov osobných motorových vozidiel aby v uvedenom úseku jazdili v ľavom jazdnom pruhu a neradili sa za kamióny, ktoré stoja v kolóne. Zjazd na Zlaté piesky im bude umožnený," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

"Vodičov vyzývame, aby sa vyhli úseku diaľnice D2 od Stupavy do Bratislavy a využili predovšetkým cesty 1. a 2. triedy a miestne komunikácie (Lamačskú cestu, Jána Jonáša)," informovala nás zas bratislavská policajná Lucia Mihalíková. .

(TASR) 

Páčil sa vám článok?