Aký meter má polícia pri odťahovaní?

30.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

Skoro v každom čísle novín sa kritizuje pešia zóna, ktorá je plná áut. Keď sa ide človek poprechádzať na korzo, tak sa bojí, lebo ho neustále ohrozujú autá, ktoré tam jazdia bezohľadne v čase, keď by tam nemali byť.

Sú to väčšinou drahé autá (Audi, Mercedes, Volvo, BMW a pod.) kde za volantom sedia mladíci okolo 25 rokov a drzo jazdia pomedzi ľudí a keď im niečo poviete, tak vám vynadajú alebo vás ohrozujú fyzicky - vychádzajú z kaviarní pod vplyvom alkoholu. V okolí nikdy nie je žiadna hliadka polície.

Veľmi je zaujímavý spôsob a systém výberu, ktoré autá polícia odtiahne alebo neodtiahne, napr. v sobotu 9. 2., keď je mesto poloprázdne a auto, ktoré stojí na okraji cesty a nikomu nezavadzia, je odtiahnuté, ale auto parkujúce pred Grand kaviarňou v zákrute (Mercedes) si stojí bez povšimnutia.

Alebo 16. februára parkovali tri autá zn. Porsche, Ferrari, Pontiac pred Grand kaviarňou na miestach pre taxíky, ktoré nemali kde parkovať, ale kúsok ďalej polícia v tom istom čase odťahovala spred OD Dunaj Felíciu, ktorá parkovala na vyhradenom mieste na parkovanie a len sčasti mala kolesá na „zebre“. Meter má byť rovnaký a nie zdierať z peňazí za každú cenu.

Ing. Oldřich Lipa, Staré Mesto
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?