Mesto plánuje takmer dva mesiace opravovať vozovku na Dvojkrížnej

18.9.2019

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

V Bratislave plánuje mesto začať od piatka (20. 9.) 10.00 h opravovať vozovku, chodník a zastávky MHD na ulici Dvojkrížna v mestskej časti Vrakuňa. Rekonštrukcia bude v úseku od Čiližskej po Kazanskú ulicu, smer Odeská ulica a Most pri Bratislave. Upozorňuje na to starosta Vrakune Martin Kuruc na sociálnej sieti.

"Predpokladané ukončenie prác v zmysle povolení je 8. novembra do 24.00 h," spresnil starosta. Mestská časť na svojej webovej stránke informuje, že v súčasnosti je pripravovaný projekt organizácie dopravy, v ktorom má byť navrhnutý najoptimálnejší spôsob riešenia dočasného obmedzenia dopravy a najmä dopad na MHD. Premávka vozidiel však má byť usmerňovaná prenosným dopravným značením.

"Celkovo sa jedná o opravu takmer 9850 metrov štvorcových (m2) komunikácie, opravu 1800 m2 chodníka a opravu dvoch zastávok MHD v uvedenom úseku," priblížila samospráva. Oprava bude spočívať v odfrézovaní asfaltovej vrstvy vozovky a položení nového asfaltu. Rekonštruovať sa bude aj chodník a zastávky MHD.

(TASR)

Páčil sa vám článok?