Reklama na zastávke MHD? Čitateľku Martinu zaskočila tabuľa priamo pod nohami chodcov

28.8.2019
0
Reklama na zastávke MHD

Zdroj: Čitateľka Martina

Páčil sa vám článok?

Je zrejme pochopiteľné, keď sa nové prevádzky, ktorých v Bratislave pribúda, snažia dostať do povedomia ľudí. Niekedy je však ich snaha zrejme už za hranicou.

"Dnes ma prekvapila tabuľa reštaurácie, o ktorú som skoro zakopla na električkovej zastávke Farského v Petržalke. Je to normálne a najmä legálne?" ozvala sa nám čitateľka Martina, ktorá spomínanú tabuľu aj odfotografovala. Ako vidno, ide o pútač novootvorenej reštaurácie Galéria Kontajner, ktorá sa nachádza kúsok od zastávky.

"Nejde o legálnu formu reklamy. Jej majiteľa preto vyzveme na jej odstránenie, v opačnom prípade ju odstránia naši kolegovia," reagoval na naše otázky Martin Žarnovický, manažér PR a marketingu Dopravného podniku Bratislava.

"Zastávka Farského je najdôležitejším prestupným uzlom MHD v Petržalke a každý deň tu prestupujú tisíce cestujúcich z autobusov na električky. Je preto neprijateľné, aby priestor nástupišťa obmedzovala reklamná plocha. Myšlienka spropagovať novú prevádzku je určite šlachetná, jej majiteľ by na to však mal využiť legálne reklamné plochy," dodal Žarnovický.

Zdroj: Čitateľka Martina

​Oslovili sme i spomínanú prevádzku, článok budeme aktualizovať o jej stanovisko.

(ms)

Páčil sa vám článok?