Vychválený vodič autobusu Peter: Čo robil počas výluky električiek?

2.8.2019
0

Zdroj: DPB

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Cestujúci v bratislavskej MHD to dnes mali ťažké. Až dvakrát bola odstavená električková doprava do Karlovej Vsi. Druhá výluka trvala dnes do deviatej večer. Napriek tomu sa jednému vodičovi ušla pochvala.

Dopravný podnik sa pochválil listom, ktorý dostal od pani Vlasty. "Dobrý deň. Síce zase nechodia električky do Karlovej Vsi, ale musím veľmi pochváliť vašich pracovníkov... Najlepší bol šofér oranžového autobusu na x5. Na každej zastávke zatrúbil na ľudí, ktorí čakali na električkovej zastávke, aby si jeho autobus všimli. Potom im cez okienko vysvetľoval, že električky nejazdia a počkal, kým stihnú prebehnúť cez cestu. Bolo to od neho veľmi milé," napísala pani Vlasta. 

"Šofér Peter je v našom tíme už viac ako 15 rokov. Pre jeho perfektný ľudský prístup a dokonalú znalosť mesta sme ho vybrali, aby sa stal špeciálnym šoférom záložných autobusov, ktorí majú najťažšiu prácu a vedia byť cestujúcim najviac nápomocní," informoval o svojom šoférovi DPB na sociálnej sieti. 

Autobus šoférovaný Petrom:

Zdroj: Peter Martinko

"Nové vedenie Dopravného podniku Bratislava má veľký záujem, aby začali byť naši kolegovia motivovaní a ich snaha bola ocenená. Veľmi si vážime ich náročnú prácu. Náš šofér Peter o tom ešte nevie, bude to pre neho prekvapenie, ale oceníme ho mimoriadnou finančnou odmenou, ktorou mu chceme poďakovať za jeho nadštandardný prístup k našim cestujúcim. Zaslúži si to," informovali nás z dopravného podniku. 

Moment, keď sa po deviatej večer pohýňa vykoľajená električka a výluka končí:

Zdroj: ms

O dnešných problémoch s MHD sa viac dočítate tu:

(ms) 

Páčil sa vám článok?