Nechutnosti v MHD: Muž onanoval priamo vedľa ženy sediacej v trolejbuse

3.3.2019

Zdroj: FB Vrakuňa

Páčil sa vám článok?

Na sociálnych sieťach sa objavila snímka, ktorá mala vzniknúť na konci tohto týždňa v linke č.201 smerom na Dolné hony. Je na nej približne 35-ročný muž, sediaci vedľa neznámej ženy s obnaženým pohlavným údom v rukách...

Nechutný záber zverejnila facebooková Revízori Bratislava, ale následne sa objavila na desiatkach rôznych profilov vrátane stránky obyvateľov Vrakune, kde sa k nemu vyjadril aj miestny starosta Martin Kuruc v zmysle, že na takéto prípady by cestujúci okamžite mali upozorniť vodiča DPB alebo priamo políciu. Väčšina ľudí sa pohoršovala nad škandalóznym konaním cudzokrajne vyzerajúceho muža, ktorý neváhal vytiahnuť z nohavíc pohlavný úd a masturbovať priamo v trolejbuse hneď vedľa sediacej mladej ženy. Tá možno o jeho obscénnom počínaní ani nevedela, ale určite si ho musela všimnúť osoba, ktorá si masturbujúceho cestujúceho nafotila na mobilný telefón a následne necenzurovanú snímku publikovala na sociálnej sieti.

Zdroj: FB Revizori Bratislava

​V následnej diskusii sa dokonca objavila informácia, že ide o zamestnanca jednej z bratislavských pizzerií, ale jej hodnovernosť sa nedá overiť, nakoľko pôvodná fotografia aj následná diskusia bola medzitým vymazaná. Vedúci oddelenia marketingu Dopravného podniku Bratislava Zenon Mikle nám k prípadu povedal: „Nikto z cestujúcich onanujúceho muža v trolejbuse linky č.201 nenahlásil vodičovi ani na dopravný dispečing. Kebyže sa niečo zmení a objavia sa nové informácie, tak vás budeme informovať." Krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková tento prípad preverovala na obvodných oddeleniach policajného zboru Bratislava I. a Bratislava II, teda územiach, po ktorých linka číslo 201 premáva, ale ani na políciu nebolo podané nijaké hlásenie týkajúceho sa masturbujúceho muža v trolejbuse.

Bratislavská hovorkyňa polície Lucia Mihalíková v tejto súvislosti apeluje na verejnosť, aby každý, kto sa stane svedkom takejto udalosti, bezodkladne kontaktoval políciu na bezplatnom čísle 158. „Hneď, ako má občan podozrenie z páchania protiprávneho konania, je potrebné kontaktovať políciu,“ zdôraznila hovorkyňa. Ak by to ktokoľvek z cestujúcich v spomínanom vozidle urobil, tak je tam veľká pravdepodobnosť, že by si policajti mohli prísť úchylného onanistu vyzdvihnúť priamo z trolejbusu a obviniť ho z budenia verejného pohoršenia.

(ars)

Páčil sa vám článok?