Vo štvrtok uzatvoria obchvat: Návšteva Merkelovej prinesie so sebou rozsiahle dopravné obmedzenia

6.2.2019
0

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Polícia v Bratislave upozorňuje vodičov na rozsiahle dopravné obmedzenia, s ktorými je potrebné rátať v priebehu štvrtka (07.02.2019) a to v súvislosti s návštevou nemeckej kancelárky Angely Merkelovej. 

Ako nás informovali policajti, vodiči musia rátať s viacerými dopravnými obmedzeniami, týkajúcich sa najmä širšieho centra Bratislavy ako aj hlavných príjazdových ciest do Bratislavy. Dopravné  obmedzenia budú dňa 07.02.2019 prebiehať nasledovne:

  • v čase od 10.30 hod dôjde k obmedzeniu v premávke pri presune delegácie z Bratislavského letiska. Dôjde k uzatvoreniu diaľničného obchvatu D1 a to v úseku od Zlatých pieskov po Most SNP, ďalej Einsteinovej ul., Staromestskej ul. a Hodžovho nám. a obojsmerne Palisády. Tieto obmedzenia budú trvať približne do 11.00 hod, a následne dôjde na uvedenej trase k čiastočnému obmedzeniu ešte v čase medzi 11.30 hod a 12.00 hod.
  • V  čase cca od 14.00 hod do 14:15 hod budú opäť uzatvorené obojsmerne Palisády, a Hodžovo nám
  • v čase cca 14:45.h do 16:00 h budú uzatvorené nasledovné ulice a cestné komunikácie: Palisády, Hodžovo nám., Staromestská ul., Most SNP, Eisteinová ul. a diaľničný obchvat v smere na Trnavu.

"Vodičov, ktorí plánujú na príchod do Bratislavy využiť diaľnicu D1, žiadame, aby ak je to možné, tak spravili v čase najneskôr do cca. 10:00 hod, následne vodičom odporúčame využitie diaľnice v čase po 12:00 hod. V popoludňajších hodinách žiadame vodičov, ktorí budú chcieť na opustenie Bratislavy využiť diaľnicu D1, aby tak spravili v čase najneskôr do cca. 14:45 hod, následne vodičom odporúčame využitie diaľnice v čase po 17:00 hod.," povedal nám bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zdroj: Polícia

​"V prípade ak je to možné vodičov žiadame aby sa uvedeným úsekom vyhli a na prejazd využili alternatívnu trasu. Vodičov touto cestou zároveň vyzývame, aby na cestách zvýšili svoju trpezlivosť," dodal Szeiff.

(ms) 

 

Páčil sa vám článok?