Hrôza alebo alkohol za volantom: Auto takto zaparkovalo v rybníku v Devínskej Novej Vsi!

8.1.2019
0

Zdroj: fb Devínska Nová Ves

Páčil sa vám článok?

Pred dvomi dňami takto zaparkovala dodávka v rybníku v Devínskej Novej Vsi. Čo sa vlastne stalo?

Predvčerom pán Milan zverejnil na sociálnej sieti mestskej časti Devínska Nová Ves takto hrozivo vyzerajúce fotografie. Auto, ktoré zišlo z cesty, sa len zázrakom nezrútilo do rybníka ale ostalo stáť na okraji naklonené do vody. Aká bola príčina nezvládnutého riadenia vozidla? Zohralo v tomto prípade svoju rolu počasie? Aj v tento deň bolo totiž nasnežené a na niektorých úsekoch sa tvorila poľadovica.

Zdroj: fb Devínska Nová Ves

​V tomto prípade môžeme naozaj hovoriť o obrovskom šťastí šoféra, ktorého  vozidlo sa neprevrátilo celé do rybníka.

Ako môžeme vidieť aj na fotografii, na miesto bola privolaná aj polícia SR. ​Pre viac informácii k tomuto prípadu sme sa obrátili na policajnú hovorkyňu  v Bratislave Veroniku Slámkovú:

,, Dňa 06.01.2019 v čase okolo 09:00 h došlo v mestskej časti Bratislava – Devínska Nová Ves k dopravnej nehode. Podľa doterajších informácií viedol vodič osobné motorové vozidlo zn. Nissan po Mlynskej ulici, kde z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo cesty, dôsledkom čoho časťou vozidla skončil v jazere. Vodič utrpel pri nehode zranenia, s ktorými bol jednorázovo ošetrený po príchode RZP. Následne bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Počas nej mu bola nameraná hodnota 1,06mg/l alkoholu (2,21 promile), opakovaná dychová skúška prítomnosť alkoholu v dychu potvrdila. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnej dobe v štádiu objasňovania," vyjadrila sa hovorkyňa pre banoviny.sk .

(bal)

Páčil sa vám článok?