Komplikácia pre vodičov: Na ceste do Devína pribudol tretí semafor!

17.10.2018
Kolóna v Devíne

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Vodiči jazdiaci po rušnej Devínskej ceste cez Devín či už do Devínskej Novej Vsi alebo ďalej na západ ostali včera zaskočení ďalšou komplikáciou v doprave. Po dvoch semaforoch dočasne osadených na Devínskej ceste pribudol tretí - na Kremeľskej ulici priamo v centre Devína. Dnes ráno sa tu napríklad smerom do centra vytvorila kolóna siahajúca od Hradnej až k cintorínu.

Kremeľská bola v týchto miestach zúžená do jedného pruhu už pár týždňov, na autobusové zastávky tu totiž pokladajú nový povrch. Aktuálne však odfrézovali ďalší úsek asfaltu, čím sa zúžená časť cesty predĺžila a premávku po novom na striedačku riadia semafory. Vodiči sa teda musia obrnť trpezlivosťou. Na fotografii vidno kolónu pred semaforom z dnešného rána v smere na Devínsku Novú Ves.

"Hlavné mesto realizuje opravu Kremeľskej ulice a zastávky MHD Nám. sv. Cyrila a Metoda. Opravy sú naplánované do 22. októbra 2018," reagovala na naše otázky hovorkyňa magistrátu Zuzana Onufer.

Okrem spomínaného nového semaforu však vodičov na ceste do Devína zdržujú ďalšie dva, ktoré tu osadili po masívnych zosuvoch pôdy na vozovku. Magistrát sľubuje, že oba úseky by mali byť plne sprejazdnené do konca novembra 2018.

(ms)

Páčil sa vám článok?