Do Viedne jednoduchšie: Lístok na autobus si kúpite na tri kliknutia

7.9.2018
0
Autobus Slovak Lines

Zdroj: Slovak Lines

Páčil sa vám článok?

Rýchly a pohodlný nákup lístkov na vybrané autobusové linky prináša nová mobilná aplikácia. Prostredníctvom tejto novinky je možné si jednoduchšie zakúpiť cestovné lístky na letisko Schwechat, do centra Viedne či pre sezónne autobusové spoje do Rakúska.

Na aplikácii stačí zvoliť cieľovú zastávku, dátum a čas. Aby používatelia nemuseli vypĺňať údaje o platobnej karte pri každom nákupe, môžu sa v aplikácii zaregistrovať a platobnú kartu si v nej uložiť. V takom prípade je samotný nákup otázkou troch kliknutí. Lístok nie je potrebné tlačiť – postačí ho ukázať vodičovi na displeji telefónu. Prvý lístok po zaregistrovaní navyše užívatelia získavajú za zvýhodnenú cenu jedno euro uro.

„Už dlho intenzívne sledujeme digitálne návyky našich cestujúcich. Lístok na autobus si chcú zakúpiť najmä bez čakania, komfortne a ekologicky. Novú mobilnú aplikáciu vnímame ako investíciu smerom k spokojnosti našich zákazníkov dnes i v budúcnosti. Prináša totiž silný potenciál pre zaujímavé inovácie,“ povedal generálny riaditeľ dopravcu Slovak Lines Peter Sádovský.

Mobilnú aplikáciu Slovak Lines si môžu stiahnuť používatelia najviac využívaných mobilných operačných systémov Android (Google Play Store) a iOS (App Store - Apple).

 Nová aplikácia umožňuje pohodlný výber autobusového spoja a rýchly nákup lístka. „Verím, že aplikácia zjednoduší našim zákazníkom život a vylepší celý cestovateľský zážitok. Plánujeme ju ladiť a pridávať ďalšie funkcie ako ukladanie ciest do kalendára alebo informáciu o tom, že ich autobus už prichádza na zastávku. V najbližšom čase pribudne napríklad pridávanie kúpeného cestovného lístka do Apple Wallet. Cestujúci sa určite majú na čo tešiť,” uzatvára marketingový technológ dopravcu Martin Hanula.

V pilotnej fáze je cez aplikáciu možné zakúpiť si lístok na jeden z 20 spojov denne premávajúcich z autobusovej stanice Nivy do centra Viedne alebo na letisko Schwechat. Rovnako sú momentálne dostupné lístky na letnú linku do nákupného centra Parndorf alebo za oddychom k Neziderskému jazeru (Neusiedler See). Tento sezónny autobusový spoj premáva trikrát denne každý piatok, sobotu a nedeľu až do nedele 16. septembra.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?