FOTO Krik a plač detí: Svedok nám opísal nehodu motorkára v Ružinove

23.8.2018
0
Nehoda motorkára na Trnavskej ceste v Ružinove

Zdroj: Čitateľka

Páčil sa vám článok?

V bratislavskom Ružinove dnes vodičov striedalo jedno nešťastie za druhým. Najskôr došlo k nehode motocyklistu pri Martinskom cintoríne a o hodinu neskôr sa zrazili dve autá na neďalekej Ivanskej ceste. Nehodu motorkára nám opísal i svedok.

K hrozivo vyzerajúcej nehode došlo dnes pred piatou popoludní na Trnavskej ceste. Opísal nám ju svedok - vodič. "Stalo sa to pri Martinskom cintoríne priamo predo mnou. Vodička na osobnom aute odbáčala z Trnavskej k cintorínu, keď do nej vpálil motorkár, ktorý obiehal autá v kolóne. Motorkár išiel v tom istom smere čo odbáčajúca vodička a zozadu obiehal kolónu.. Po náraze ostal nehybný ležať pred mojimi kolesami, bolo to hrozné. V aute sa viezli deti, ktoré vystrašene kričali. Taktiež kričala ich mama, bol som z toho v šoku," opísal nám nehodu čitateľ Roman.

Nehodu nám opísali i na operačnom stredisku hasičov. "Na operačné stredisko bola krátko po pol piatej nahlásená dopravná nehoda motocykla a osobného motorového vozidla na Trnavskej ceste v Bratislave. Po príjazde na miesto zásahu hasiči zistili, že ide o nehodu  motorky a osobného vozidla, pri ktorej bol zranený vodič motorky. Hasiči poskytli zranenému prvú pomoc," informovali nás.

Podľa aktuálnych informácií je motorkár v nemocnici v umelom spánku. Jedna z čitateliek Bratislavských novín nám poslala i fotografie z miesta nehody.

Zdroj: Čitateľka

Zdroj: čitateľka

​O priebehu nehody neskôr informovala i polícia, ktorá hľadá jej svedkov. "Podľa doterajších informácií viedla vodička osobné motorové vozidlo značky Peugeot  po Trnavskej ceste od letiska smerom do mesta. Pri odbočovaní z hlavnej cesty na parkovisko došlo k stretu s motocyklistom jazdiacim na motocykli Suzuki v tom istom smere, ktorý z ľavej strany predchádzal kolónu stojacich vozidiel. Následkom stretu s vozidlom utrpel 31-ročný motocyklista  zranenia, s ktorými bol privolanou službou rýchlej zdravotnej pomoci prevezený do jednej z bratislavských nemocníc," informovala nás policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Zdroj: čitateľka
Zdroj: Polícia

Zdroj: Polícia

​​Ďalšia nehoda sa stala o hodinu neskôr na neďalekej Ivanskej ceste. "Na operačné stredisko bola krátko pred trištvrte na šesť nahlásená dopravná nehoda dvoch  motorových vozidiel na Ivanskej ceste v Bratislave. Po príjazde na miesto zásahu hasiči zistili, že ide o nehodu  dvoch osobných motorových vozidiel, pri ktorej boli traja ľudia zranení, z toho dvaja ťažko," informovali nás hasiči.

(ms)

Páčil sa vám článok?