Infografika: Od pondelka čakajú vodičov na Nivách tieto obmedzenia

15.7.2018
0
Rozkopávka na ulici Mlynské nivy

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Na Mlynských nivách v Bratislave musíte od pondelka 16.7. rátať s ďalšími dopravnými obmedzeniami. Súvisia s výstavbou podzemného kruhového objazdu.

Tieto zmeny potrvajú, bohužiaľ, až do jesene. "Keďže sú prázdniny a doprava v meste je v tomto období slabšia, púšťame sa do prác v križovatke Mlynské nivy – Karadžičova. V útrobách tejto križovatky sa nachádza sútok viacerých kanalizačných rúr, kde je potrebné vybudovať novú sútokovú komoru. Práce plánujeme začať už v budúcom týždni," vysvetlil na stránke novenivy.sk developer HB REavis.

Kvôli plánovaným prácam (na fotografii aktuálny stav rozkopávky na križovatke) dôjde k zmenám v organizácii dopravy, ktoré potrvajú do jesene 2018. Detaily k zmenám v organizácii dopravy nájdete v priloženom obrázku, jednoducho povedané:

"Dôjde k zúženiu pruhov na Karadžičovej ulici od Dostojevského radu po odbočenie na Páričkovu ulicu (smer Trnavské mýto). Dôjde tiež k zrušeniu odbočovacieho pruhu z Karadžičovej na Mlynské nivy (smer Dostojevského rad). Z ulice Mlynské nivy (v časti pri Malom trhu) bude možné prejsť rovno do ulice Mlynské nivy iba jedným pruhom," informuje ďalej developer.

Ako sme už písali, Továrenská ulica je slepá a o premávke na tomto mieste sme písali TU.

Práce na križovatke sa dotknú aj MHD, konkrétne liniek 50, 70 a 88, viac nájdete TU

Dopravné obmedzenia na križovatke Mlynské nivy - Karadžičova od pondelka 16.7.2018:

Zdroj: novenivy.sk

(ms)

Páčil sa vám článok?