Ďalšia nehoda pod Prístavným mostom: Dnes je to nákladiak a dve osobné autá

25.5.2018
0
Hasiči

Zdroj: Ilustračné foto (archív)

Páčil sa vám článok?

Na tom mieste musí byť nejaký problém! Iba včera tu autobus po kolízii s osobným autom vyletel z cesty a už z kruhového objazdu pri Prístavnom moste hlásia ďalšiu nehodu.

Po štvrť na jedenásť bola nahlásená dopravná nehoda nákladného automobilu a dvoch osobných motorových vozidiel na kruhovom objazde pod Prístavným mostom v Bratislave. Hasiči prieskumom zistili, že ide o zrážku nákladného automobilu a dvoch osobných vozidiel, pričom v jednom vozidle zostali zakliesnené dve osoby, ktoré boli zranené. Zasahujúci hasiči ich z vozidla vyslobodili, poskytli im prvú pomoc a pomohli ich naložiť do vozidla Záchrannej zdravotnej služby, ďalej zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru a odovzdali miesto polícii na zdokumentovanie dopravnej nehody,“ informovali nás z operačného strediska hasičov.

Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo počas prechádzania týmto kruhovým objazdom k zrážke nákladného motorového vozidla zn. Volvo a vozidla zn. Peugeot. Následkom tejto zrážky utrpeli dve osoby – vodič a spolujazdec vo vozidle Peugeot zranenia, s ktorými boli privolanou RZP prevezený k ošetreniu do jednej z bratislavských nemocníc. Prítomnosť alkoholu v dychu bola u účastníkov nehody vykonanou dychovou skúškou vylúčená. Celková škoda spôsobená nehodou bola predbežne vyčíslená na cca. 5.000 eur,“ opísal priebeh nehody bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

K obmedzeniu dopravy v dôsledku nehody nedošlo, uvedený úsek je pre účastníkov cestnej premávky v súčasnosti prejazdný.

K nehode na tomto mieste došlo i včera, autobus MHD tu vyletel z cesty, písali sme o tom TU, taktiež na tomto mieste preletelo vozidlo MHD cez zvodilá i v novembri 2017, písalio sme o tom TU.

(ms)

Páčil sa vám článok?