FOTO: Na Eisnerovej sa zrazilo niekoľko áut

20.2.2018
0
Nehoda: Na Eisnerovej sa zrazili tri autá

Zdroj: HaZZ

Páčil sa vám článok?

Známa križovatka v Devínskej Novej Vsi si opäť vybrala svoju daň v podobe dopravnej nehody. Tá na tomto mieste nebola zďaleka prvou.

Dnes, 20. februára 2018, bola krátko po pol druhej hodine nahlásená dopravná nehoda viacerých motorových vozidiel na Eisnerovej ulici v Bratislave. Prieskumom bolo zistené, že ide o dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel a dodávky. Hasičská jednotka na mieste poskytuje posádkam motorových vozidiel prvú pomoc, vykonáva na vozidlách protipožiarne opatrenia a zabezpečuje miesto nehody,“ informovali nás z operačného strediska hasičov.

Na mieste zasahovalo jedenásť chlapov s tromi kusmi techniky. Táto križovatka v tvare T na Eisnerovej je častým miestom dopravných nehôd. Ide o križovatku ešte pred železničným tunelom (ak idete v smere do Devínskej od Borov) a kruhovým objazdom, pri ktorom sa nachádza miestne Tesco. Vodiči si totiž musia dávať pozor na to, ktorá cesta je hlavná a neriadiť sa pravidlom pravej ruky.

Podľa doterajších informácií počas prejazdu križovatkou v blízkosti Eisnerovej ulice došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke motorového vozidla zn. Peugeot Partner a vozidla Mercedes Benz Sprinter. Následne nárazom boli vozidlá odhodené do ďalšieho motorového vozidla zn. Citroen Berlingo. Zrážkou utrpeli celkovo dve ženy v čase nehody nachádzajúce sa vo vozidle Mercedes ľahké zranenia, s ktorými bo prevezené k ošetreniu do jednej z nemocníc v Bratislave. Celková škoda spôsobená nehodou bola vyčíslená na cca. 8.500 eur. Prítomnosť alkoholu v dychu vodičov zúčastnených motorových vozidiel nebola preukázaná,“ vyjadril sa o nehode bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff..

FOTOGALÉRIA:

​(ms)

Páčil sa vám článok?