Oprava vozovky: Pozor na dopravné obmedzenia v najbližších dňoch

14.7.2017
0

Zdroj: google maps

Páčil sa vám článok?

Polícia v Bratislave upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia, s ktorými je potrebné počas najbližších dní počítať na cestách hlavného mesta z dôvodu opráv vozovky.

Informoval o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. „Z dôvodu opráv povrchu vozovky a položenia nového asfaltového krytu, dôjde k obmedzeniu premávky na Prievozskej ulici od 15.7. od 8.00 h v smere od Ružovej doliny po Miletičovú ulicu vo všetkých jazdných pruhoch. V smere von z mesta sa obmedzenie bude týkať ľavého odbočenia na Miletičovu ulicu a samotnej križovatky. Predpokladané ukončenie prác je naplánované na 24.7. do 4.00 h,“  spresnil hovorca.

Ďalej informoval o obmedzení na Hradskej ulici, ktoré sa týka celej šírky v úseku od križovatky so Železničnou ulicou až po zastávku MHD pred Pentagonom. „Obmedzenia v doprave budú od 17.7. od 9.00 h a predpokladaný termín ukončenia je 21.7. o 24.00 h,“  dodal. 

Polícia v súvislosti s obmedzeniami žiada vodičov, aby sa pri prejazde uvedenými úsekmi riadili dopravným značením, aby zvýšili svoju pozornosť, prípadne na prejazd využili iné trasy.

(TASR)

Páčil sa vám článok?