Pod Apollom sa parkuje, kde sa vodičom zachce

30.10.2015
0
Pod apollom sa parkuje, kde sa vodičom zachce - 201520_auto
Páčil sa vám článok?

V Bratislavských novinách som si prečítal o parkovaní pod Mostom Apollo. To isté auto, ktoré je uverejnené v novinách, som si odfotil aj ja.

Moja priateľka súčasne zavolala mestskú políciu. Ubezpečili nás, že prídu. Keď sme sa po približne dvoch hodinách vracali, auto tam ďalej stálo...! Navyše pred ním tam takmer každý deň parkuje čierna fabia, na čo sme mestskú políciu tiež upozornili. Tvrdenie mestskej polície, že to preverili, sú klamstvom. Po prvé – vôbec tam neprišli, po druhé – tie autá tam parkujú každý deň. A to ešte musím spomenúť divoké parkovanie okolo cyklotrasy a pod samotným mostom.

Niečo podobné sa deje aj na petržalskej hrádzi, hlavne medzi čistiarňou vody a zjazdom z hrádze smerom k hausbótom. Rampa je odsunutá a autá si tam veselo jazdia. Situácia je nebezpečná, ale nikto to nerieši. Zase som volal mestskú políciu, odbili ma však s tým, že o probléme s autami na hrádzi nič nevedia!

Ďalší príklad - Lidl na Kamennom nám. Vodiči parkujú na cyklistickom chodníku a (najmä taxikári) sú ešte aj agresívni, ak ich na to upozorníte. Mestská polícia? Absolútny nezáujem. A čo je už úplná fraška. Policajti chytajú cyklistov, keď idú po hornej časti hrádze určenej pre korčuliarov, ale autá tam jazdiace im neprekážajú.

Jakub Hložník, Staré Mesto
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?