Na Botanickej v smere do Karlovej Vsi bude obmedzená doprava

20.8.2014
0
Na botanickej v smere do karlovej vsi bude obmedzená doprava - praca_na_ceste
Páčil sa vám článok?

Od stredy 21. augusta 2014 od 7.00 h bude na Botanickej ulici uzavretý jazdný pás v smere do Karlovej Vsi z dôvodu odstraňovania mostných konštrukcií v mieste križovania s trasou rekonštruovaného kanalizačného zberača. Trvanie dočasnej zmeny potrvá približne 10 dní.

Ako upozorňuje dopravná polícia, doprava bude na Botanickej ulici presmerovaná v úseku od vysokoškolských internátov Družba po odbočku k Riviére.

Toto obmedzenie sa dotkne aj MHD. Linka č. 139 smer Molecova - na konečnej zastávke Cintorín Slávičie údolie sa vodiči presunú na nástupište liniek č. 31, 39 a odtiaľ idú na konečnú zastávku „Molecova“ po náhradnej trase ulicami Staré grunty, Mlynská dolina, Botanická a Karloveská, pričom zastavia na zastávkach „ZOO“ na ul. Staré grunty (ako linky č. 31, 39) a „Botanická záhrada“ na Botanickej ulice smerom von z mesta.

Linky č. 28, 29, N29 smer Nové SND, Most SNP, Hlavná stanica - vodiči zastavia na náhradnej zastávke „Vodárenské múzeum“, zriadenej na vyústení Devínskej cesty do Botanickej ulici asi 25 metrov pred jej stálou polohou.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?