Cez víkend budú opäť jazdiť parné rušne

13.6.2014
0
Cez víkend budú opäť jazdiť parné rušne - rusen
Páčil sa vám článok?

Cez víkend 14. - 15. júna 2014 bude v rušňovom depe Bratislava východ Celoslovenský zraz historických železničných vozidiel. Súčasťou podujatia nebude len výstava historických rušňov a železničných vozidiel, v programe sú aj atraktívne jazdy parnými vlakmi.

Výstavisko v starom depe v Rendezi bude otvorené oba dni od 10.00 h. Výstava historických železničných vozidiel na točni bude od 13.00 do 14.00 h. Atraktívna bude súbežná jazda parných vlakov - sobotu 14. júna o 10.20 h odchádzajú zo železničnej stanice Petržalka súčasne parný osobný vlak a ťažký nákladný vlak do stanice Bratislava východ, resp. Vajnory.

Pri tejto príležitosti budú jazdiť v Bratislave historické električky s označením H5 z Rače do centra mesta na Jesenského ulicu a späť. Historický autobus H56 bude premávať v Rači zo zastávky Detvianska do Lokomotívneho depa I. vo Východnom a späť. Viac na www.mdc.sk

(ado)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2014 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?