Cez víkend bude v Rendezi zraz historických vlakov

18.6.2013
0
Cez víkend bude v rendezi zraz historických vlakov - rusen_stary
Páčil sa vám článok?

V dňoch 15. a 16. júna 2013 sa uskutoční v priestoroch starého rušňového depa Bratislava - Východ už 15. celoslovenský zraz historických železničných vozidiel - Rendez 2013, ktorý je zároveň oslavou 165. výročia železníc na Slovensku.

Program sa v oba víkendové dni začne o 10.00 h. Návštevníci sa môžu tešiť na výstavy historických vozidiel, vyhliadkové jazdy, súbežnú jazdu dvoch parných vlakov, jazdy na parnom rušni, motorovej drezine, historickej električke a historickom autobuse, hry pre deti, koncert C. a k. komorného dychového orchestra či nočné fotografovanie (len v sobotu od 20.30 do 21.30 h).

Podrobný program aj s časovým harmonogramom odchodov historických vlakov z rôznych železničných staníc nájdete na račianskej webstránke www.vlaky.net

Dospelí zaplatia vstupné 5 eur, deti od 6 do 15 rokov 3 eurá. Pre návštevníkov bude zabezpečená aj kyvadlová doprava zo železničných staníc Bratislava - Východ, Bratislava - Hlavná stanica a Bratislava - Vinohrady.

(mch)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?