V Cubicone sa budú dobíjať elektromobily

17.5.2012
0
V cubicone sa budú dobíjať elektromobily - Elektromobil
Páčil sa vám článok?

Developerská skupina Hamilton Group začne v Bratislave v najbližšom čase pripravovať špeciálne miesta pre dobíjanie akumulátorov elektromobilov. Prvé bude v jej komplexe CUBICON v Mlynskej doline a postupne by mali pribúdať miesta v nových a rekonštruovaných budovách.

„Rozhodli sme sa, že v podzemných garážach a parkovacích miestach, ktoré v Bratislave máme, respektíve ktoré vybudujeme v budúcnosti, budeme inštalovať niekoľko špeciálnych bodov, kde si budú môcť majitelia elektromobilov dobíjať svoje akumulátory," povedal výkonný riaditeľ Hamilton Group na Slovensku Jeremy Cristau s tým, že tento zámer privítal aj primátor Bratislavy Milan Ftáčnik.

Takéto body zatiaľ v Bratislave chýbajú a Jeremy Cristau vyslovil presvedčenie, že jeho príklad budú nasledovať aj iní developeri v meste.

„Myslím si, že v akejkoľvek modernej budove v meste by dnes už takéto body nemali chýbať. Nejde o veľké investície, ale je to potrebné pre ďalší posun v kvalite života, ktorý je pre obyvateľov miest stále väčšou prioritou," povedal J. Cristau.

(brn)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?