Od pondelka bude uzatvorená Popradská ulica

8.7.2011
0
Páčil sa vám článok?

V bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice bude od pondelka 11. júla úplne uzavretá miestna komunikácia II. triedy na Popradskej ulici v úseku od Vrakunskej ulice až po Kazanskú. Uzávierka potrvá do 14. októbra 2011. Práce budú prebiehať v dvoch etapách, v mesiacoch júl - august na úseku v celkovej dĺžke 300 metrov, v mesiacoch september - október 399 metrov.

Dôvodom prebiehajúcich zásahov do komunikácie je vybudovanie kanalizácie v rámci stavby Odkanalizovanie podunajskej časti Bratislavského regiónu - Kanalizácia Podunajské Biskupice. 

Počas uzávierky budú obchádzkové trasy vedené a vyznačené dopravným značením po priľahlých komunikáciách, povolený bude len vjazd a výjazd osobnej doprave. MČ Bratislava-Podunajské Biskupice ako žiadateľ stavby je povinná po skončení uzávierky dať dopravné značenie do pôvodného stavu.

V súvislosti s uzávierkou Popradskej ulice budú občania informovaní aj o zmene v organizácii prímestskej autobusovej dopravy a zmenách jednotlivých trás. Autobusy premávajúce v smere do mesta budú premávať bez zmien, spoje v smere z mesta premávajúce po Popradskej ulici zastavia na zastávke Cintorín Ružinov a následne z tejto cesty neodbočia na Popradskú ulicu, ale budú pokračovať po ceste Ulica svornosti. Podrobné informácie verejnosti poskytne Dopravný podnik mesta Bratislavy, ako aj dopravné rozhlasové spravodajstvo Zelenej vlny.

TASR informoval hovorca Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava Michal Stuška.

(TASR)

Páčil sa vám článok?