Slovak Lines posilní spoje do Rakúska

23.6.2011
0
Páčil sa vám článok?

Pre tohtoročnú letnú sezónu sa spoločnosť Slovak Lines rozhodla posilniť autobusové spojenie do susedného Rakúska. Na trase z Bratislavy do Podersdorfu bude jazdiť od 2. júla do 4. septembra. "Na linke bude jazdiť denne päť spojov v každom smere," uviedla pre TASR hovorkyňa autobusového prepravcu Eva Vozárová.

Okrem novej linky pripravil Slovak Lines aj špeciálny Wien Ticket. "Čiže zvýhodnený cestovný lístok, na ktorý možno cestovať z Bratislavy do Viedne a celý deň vo Viedni mestskou hromadnou dopravou," priblížila Vozárová.

V medzištátnej doprave pripravuje spoločnosť posilnenie spojov o 28 percent v porovnaní s bežným obdobím, a to najmä do Londýna, Paríža a Rotterdamu. V spolupráci s cestovnou kanceláriou Globtour pripravil Slovak Lines letnú linku do Chorvátska. Dôvodom je vyšší záujem o dovolenky v známych chorvátskych letoviskách. "Cestujúci si môžu vybrať zo 17 zastávok v Chorvátsku," spresnila Vozárová.

V prímestskej doprave bude naopak prepravca prevádzkovať o 15 percent menej spojov oproti školskému roku. "Dôvodom sú školské prázdniny, počas ktorých cestuje v prímestskej doprave menej cestujúcich," dodala Vozárová.

(TASR)

Páčil sa vám článok?