Diskusia k Nosnému dopravnému systému v stredu

14.3.2011
0
Páčil sa vám článok?

K budúcnosti Nosného dopravného systému v Bratislave s dôrazom na rozvoj koľajovej dopravy v Petržalke sa budú môcť vyjadriť občania v druhom kole verejnej diskusie v stredu 16. marca o 17:00 h.

Diskutovať sa bude v priestoroch Kongresového centra Technopol na Kutlíkovej ulici. Na diskusii sa zúčastní bratislavský primátor Milan Ftáčnik, hlavný dopravný inžinier mesta Tibor Schlosser a generálny riaditeľ spoločnosti Metro Bratislava Vladimír Kovalčík. Podujatie je otvorené pre odbornú i laickú verejnosť.

Do diskusie o možnostiach riešenia dopravy v hlavnom meste sa mohli zapojiť Bratislavčania v ostatných troch týždňoch aj tým, že svoj názor a podnet napísali na e-mailovú adresu hdi@bratislava.sk. Túto formu diskusie magistrát oficiálne ukončí v utorok 15. marca 2011 a o jej záveroch bude informovať mestský dopravný inžinier Schlosser počas stredajšej diskusie. Samospráva doposiaľ zaevidovala 59 pripomienok, pričom viac ako polovica diskutujúcich vníma pozitívne zámer viesť koľajovú dopravu - električku do Petržalky.

(sita)

Páčil sa vám článok?