Oddnes jazdí nová autobusová linka MHD

28.2.2011
0
Páčil sa vám článok?

Nová celodenná obojsmerná autobusová linka číslo 89 oddnes jazdí z Cintorína Petržalka k Sadu Janka Kráľa. Informáciu o tom zverejnil Dopravný podnik Bratislava na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Linka nahradí linky číslo 82 a 180, na ktorých už nebude zabezpečovaná premávka. Linka povedie po obojsmernej trase Cintorín Petržalka - Kaukazská - Dargovská - Gogoľova - Kúpalisko Matador - Údernícka - ŽST Petržalka - Kopčianska - Rusovská cesta - Jantárová cesta - Krasovského - Klokočova - Sad Janka Kráľa.

Dopravný podnik Bratislava na svojej stránke ďalej uviedol, že od 1. marca sa zmení trasa regionálnej linky číslo 801 a pribudnú na nej nové zastávky. Linka bude po novom stáť na zastávkach Nová budova SND, Most Apollo, Ekonomická univerzita, Žehrianska, Jarovce, Sady, Vývojová, Rímsky parčík, Gaštanová aleja, Čunovo-námestie, Miestny úrad Čunovo, Schengenská, Rajka-Gépjavító, Rajka, Rajka-autóbuszforduló, Rajka-Calida kötöde, odkiaľ sa linka opäť vráti na zastávku Schengenská a povedie späť k Novej budove SND.

(sita)

Páčil sa vám článok?