GIB vyhlásil súťaž na cesty pri zimnom štadióne

3.3.2010
0
Páčil sa vám článok?

Generálny investor Bratislava (GIB) vyhlásil v uplynulých dňoch verejnú súťaž na dodávateľa vybudovania prístupových komunikácií súvisiacich s rekonštrukciou Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

Súčasťou zadania má byť vypracovanie projektovej dokumentácie a vybudovanie ciest. Nové komunikácie majú umožniť plynulejší prístup do tohto územia. Okrem rekonštrukcie komunikácií a chodníkov bude musieť stavebník vybudovať cestné svetelné signalizačné zariadenia, inžinierske siete, novú kanalizáciu, preložiť trakčné vedenie trolejbusov a električiek, inštalovať verejné osvetlenie, vytvoriť kamerový dohľad a navigačný parkovací systém.

Ďalej musí upraviť nástupište električiek, dotvoriť potrebné oplotenia, urobiť dopravné značenia či sadové úpravy a náhradnú výsadbu stromov či kríkov. Predpokladaná hodnota zákazky je 5 miliónov eur a Generálny investor Bratislava ráta, že samotné práce by mali trvať od 30. mája 2010 do 31. marca 2011. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť je do 9. apríla.

(rob)

Páčil sa vám článok?