Vstupenka na zápas Slovana je aj lístkom na MHD

30.9.2009
0
Páčil sa vám článok?

Aj počas novej sezóny sú vstupenky na domáce extraligové hokejové zápasy HC Slovan Bratislava lístkami na mestskú hromadnú dopravu.

Podľa informácií z dopravného podniku, lístky sú súčasťou projektu Bratislava pre teba, ktorý bol spustený minulý rok. Jeho cieľom je obmedziť individuálnu dopravu v prípade športových podujatí.

Vstupenka na hokejové stretnutie platí ako cestovný lístok na MHD dve hodiny pred začiatkom zápasu a potom až do skončenia prevádzky denných spojov. Vzhľadom na to, že majstrovské stretnutia hokejového Slovana sú počas tejto sezóny na ružinovskom Zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu, dopravca bude monitorovať situáciu týkajúcu sa MHD a spoje v prípade potreby posilní.

„Bol by som rád, keby nás kontaktovali aj ďalší organizátori kultúrnych, športových a spoločenských podujatí v meste, pretože pre ich návštevníkov vieme poskytnúť zaujímavý benefit. Súčasne to bude smerovať k uľahčeniu dopravnej situácie v konkrétnych lokalitách,“ uviedol predseda predstavenstva DPB, a.s., Branislav Zahradník. Dodal, že minulú sezónu neboli v súvislosti s kombináciou vstupenky a cestovného lístka problémy a dopravný podnik sa preto rozhodol v projekte pokračovať.

(rob)

Páčil sa vám článok?