Opravy komunikácií pokračujú aj v ďalších dňoch

22.9.2009
0
Páčil sa vám článok?

Oprava povrchu komunikácie na Stromovej ulici na Kramároch v Bratislave pokračuje. Od stredy do piatka bude uzatvorený pravý jazdný pruh od Jaskovho radu po Hroznovú ulicu a nebude možné pravé odbočenie zo Stromovej ulice na Jaskov rad.

Doprava v úseku od Pražskej ulice po Bárdošovu je stále jednosmerná. V úseku od Bárdošovej ulice po križovatku na Patrónke je doprava obojsmerná. Mestská hromadná doprava je na Stromovej ulici len v smere od Pražskej po Vlársku ulicu. Limbová ulica je obojsmerná aj pre mestskú hromadnú dopravu.

Povrch vozovky bude mesto opravovať od stredy od 8:00 aj na Panónskej cesty v úseku zastávky MHD Rusovská v smere do mesta. Oprava potrvá do štvrtka 1. októbra do 8:00. Náhradná zastávka bude vyznačená prenosným značením.

Vo štvrtok o 8:00 začnú opravovať povrch Pajštúnskej cesty - pravý jazdný pruh od zastávky MHD v smere ku križovatke s Jiráskovou ulicou. Práce by mali ukončiť a premávku obnoviť v sobotu o 8:00, informovala Mária Račková z bratislavského magistrátu.

Magistrát žiada vodičov, aby rešpektovali a dôsledne dodržiavali prenosné dopravné značenie a svojou nedisciplinovanosťou nespôsobovali dopravné zápchy a kolízie.

(sita)

Páčil sa vám článok?