Oddnes platia dopravné obmedzenia na Limbovej

17.8.2009
0
Páčil sa vám článok?

Od dnešného dňa je pre obnovu povrchu komunikácie čiastočne uzavretá Limbová ulica v Bratislave, prístup na Kramáre z križovatky Patrónka je tak obmedzený. Do štvrtka 10. septembra nebude možné ľavé odbočenie z Lamačskej cesty do Limbovej a uzatvorený bude aj priamy pruh z Mlynskej doliny do Limbovej ulice.

"Jedinú výnimku budú mať vozidlá rýchlej zdravotnej pomoci signalizujúce urgentný prípad. Tým bude prechod okamžite umožnený," povedala hovorkyňa bratislavského primátora Beatrice Szabóová.

Doprava pre ostatné vozidlá na Limbovej ulici bude v tomto období možná len v smere od Vlárskej ulice na križovatku Patrónka, v opačnom smere prejazd nebude možný.

"Zároveň po dohode s dopravnou políciou budú mať vozidlá smerujúce z Lamača a Mlynskej doliny na Kramáre možnosť otočiť sa ešte pred priechodom pre chodcov na Sokolskej, teda nemusia ísť až k stanici a tam sa otáčať," doplnila hovorkyňa. Toto náhradné odbočenie by malo podľa nej začať platiť dnes popoludní.

Uzávierka Limbovej ulice je rozdelená do šiestich etáp. Prvá etapa potrvá do štvrtka 20. augusta, čiastočne bude uzatvorená Limbová v úseku Patrónka - Ďumbierska v smere jazdy do mesta. Magistrát zároveň prosí vodičov, aby v tejto lokalite pozorne sledovali dopravné značenie.

(sita)

Páčil sa vám článok?