Od pondelka bude prístup na Kramáre obmedzený

14.8.2009
0
Páčil sa vám článok?

Limbová ulica v bratislavskom Novom Meste bude od pondelka čiastočne uzavretá, prístup na Kramáre z križovatky Patrónka tak bude obmedzený. Dôvodom je obnova povrchu komunikácie - frézovanie starého povrchu a kladenie nových asfaltových vrstiev.

Do štvrtka 10. septembra nebude možné ľavé odbočenie z Lamačskej cesty do Limbovej a uzatvorený bude aj priamy pruh z Mlynskej doliny do Limbovej ulice.

"Uzávierka je rozdelená do šiestich etáp. Prvá etapa potrvá do štvrtka 20. augusta, čiastočne bude uzatvorená Limbová ulica v úseku Patrónka - Ďumbierska v smere jazdy do mesta," informovala Mária Račková z bratislavského magistrátu.

Magistrát preto žiada vodičov, aby rešpektovali a dôsledne dodržiavali prenosné dopravné značenie a disciplinovanosťou prispievali k plynulej a bezkolíznej premávke.

V súvislosti s opravou Limbovej bude zmenená aj MHD. Ako uviedla Račková, linky číslo 204 a 211 nebudú premávať.

Linka číslo 209 bude premávať po obchádzkovej trase platnej pre uzávierku križovatky Záhradnícka - Miletičova, ale so zmenou cestovného poriadku (náhrada kapacity za linku číslo 204 na Trnávke). Obojsmerne pôjde po trase: Národný onkologický ústav, Vlárska, Stromová, Pražská, Šancová, Trnavské mýto, Trnavská, Rožňavská, Slovinská, Bulharská na Rádiovú.

Linka číslo 212 bude premávať jednosmerne cez Hraničnú, Prievozskú, Svätoplukovu, Záhradnícku, Mickiewiczovu, Hodžovo námestie, Štefánikovu, Pražskú, Stromovú, Limbovú, Patrónku k Vojenskej nemocnici. V opačnom smere pôjde po trase: Vojenská nemocnica, Pri Suchom mlyne, Mlynská dolina, Valašská, Lovinského, Búdková, Mudroňova, Zámocká, Palisády, Hodžovo a Kollárovo námestie, Mickiewiczova, Záhradnícka, Svätoplukova, Prievozská až k Hraničnej.

Linky číslo 21, 25 a 63 budú mimoriadne zastavovať obojsmerne na zastávke "Sokolská“ na Pražskej ulici pre prestupy na linky MHD smerujúce na Kramáre.

Linka číslo 22 bude mať skrátenú trasu po Patrónku.

Linky číslo 32 a N29 budú premávať v smere do mesta po obchádzkovej trase. Z Mlynskej doliny odbočia doprava na Brniansku ulicu, kde bude náhradná poloha zastávky "Pri Suchom mlyne“, pokračovať budú po Pražskej ulici a od zastávky "Sokolská“ sa napoja na svoju trasu. V opačnom smere budú premávať po svojej stálej trase.

(sita)

Páčil sa vám článok?