Vyhrajte karnetové lístky na autobus do Viedne

9.4.2009
Páčil sa vám článok?

Do nedele 19. apríla 2009 môžu čitatelia Bratislavských novín súťažiť o karnetové cestovné lístky na autobus spoločnosti Slovak Lines do Viedne a do Hainburgu. Odpovedzte správne na súťažnú otázku a budete zaradení do žrebovania.

Jeden vyžrebovaný vyhrá karnetový lístok do Viedne (10 jázd s platnosťou 1 rok v hodnote 60 €), ďalší dvaja vyhrajú karnetové lístky do Hainburgu (10 jázd s platnosťou 1 rok v hodnote 13,50 €).

Zdroj:

Autobusový dopravca Slovak Lines, a.s. ponúka cestujúcim už dlhé roky autobusové spojenie Bratislavy s Viedňou. Obľúbená autobusová linka má dlhoročnú tradíciu, ale šat prispôsobený potrebám modernej doby. Autobusy spájajú nielen dve hlavné mestá, ale aj dve letiská susediacich štátov a prechádzajú rakúskymi mestečkami Wolfsthal a Hainburg.

Na linke počas pracovných dní premáva až devätnásť spojov v každom smere. Je preto jednoduché vyhliadnuť si autobus vyhovujúci požiadavkám cestujúcich na čas. Ak pocestujete z Bratislavy v dopoludňajších hodinách, v autobusoch je pripravená čerstvá denná tlač, ktorú získate bezplatne od vodiča autobusu.

Zvýhodnené lístky boli najskôr určené cestujúcim medzi Bratislavou a Viedňou, pričom ich bolo možné využiť v ľubovoľnom smere medzi bratislavskými zastávkami: Bratislava letisko, Bratislava ASMN, Bratislava Petržalka a videnskými zastávkami: Wien Südtirolerplatz a Wien Flughafen. Pre obľubu týchto lístkov dopravca zaviedol týždenné a karnetové lístky aj pre cestujúcich medzi Bratislavou, z už spomínaných zastávok a Hainburgom – zastávky: Hainburg a. D., Steinerweg, Hainburg Penny Market a Hainburg Hauptplatz.

Karnetový lístok sa dá zakúpiť v pokladni na Autobusovej stanici Mlynské Nivy v Bratislave ale aj u vodiča autobusu, pričom lístok sa vystavuje na meno cestujúceho. Zaujímavosťou je, že nie je rozhodujúce v ktorých dňoch a v ktorom smere cestujúci karnetový lístok využije.

A ešte niečo, pred plánovanou cestou si cestujúci môže vykonať rezerváciu miesta v autobuse, a to v rezervačnom mieste na Autobusovej stanici Mlynské Nivy, resp. na letisku alebo na stanici Wien, Südtirolerplatz.

Jednorazové cestovné z Bratislavy do Hainburgu je 3 € / 90,40 Sk
  • s karnetovým lístkom, t. j. lístkom na 10 jázd a s platnosťou až 1 rok jedna cesta vychádza len na 1,35 € / 40,70 Sk (Cena karnetu je 13,50 € / 406,70 Sk)
  • s týždenným lístkom, t. j. s lístkom platným od pondelka do nedele, pri využití všetkých ciest vychádza jedna cesta len na 0,95 € / 28,60 Sk (Cena týždenného lístka je 13,30 € / 400,70 Sk)

Zdroj:
www.slovaklines.sk

VÝSLEDKY ŽREBOVANIA 19. 4. 2009:

1. cenu: karnetový lístok do Viedne (10 jázd s platnosťou 1 rok v hodnote 60 €) vyhráva Stanislava Gajdošová

2. cenu: karnetový lístok do Hainburgu (10 jázd s platnosťou 1 rok v hodnote 13,50 €) vyhráva Boris Honz

3. cenu: karnetový lístok do Hainburgu (10 jázd s platnosťou 1 rok v hodnote 13,50 €) vyhráva Peter Chovanec

Blahoželáme!

Páčil sa vám článok?