Počas silvestrovskej noci bude premávať 24 spojov

30.12.2008
0
Páčil sa vám článok?

Počas silvestrovskej noci bude v Bratislave premávať 20 pravidelných nočných liniek a ďalšie štyri, ktoré posilnia dopravu. Ich premávka sa skončí vo štvrtok 1. januára 2009 asi o 6.30 h.

V túto noc bude výnimočne platiť na všetkých spojoch mestskej dopravy denná tarifa. Denná premávka sa skončí v stredu 31. decembra smerom z centra približne o 21. h a o 21.30 h z opačných konečných zastávok.

V súvislosti s novoročnými oslavami budú asi od 19. h uzatvorené v centre mesta Námestie Ľudovíta Štúra, Jesenského a Mostová ulica a od 23. h Vajanské nábrežie pre slávnostný ohňostroj.

Vo štvrtok 1. januára budú spoje bratislavskej mestskej dopravy premávať ako v nedeľu s tým, že prvé vozidlá odídu z konečných zastávok asi o 6.45 h.

Od tohto dňa sa zmení organizácia dopravy na Starom moste, ktorý spája bratislavské mestské časti Staré Mesto a Petržalka. Linka č. 78 bude smerom do Petržalky premávať cez Šafárikovo námestie, keďže ľavé odbočenie z Dostojevského radu na Starý most bude zakázané. Autobusy zastavia na zastávke liniek č. 50 a 95.

Podrobné informácie o bratislavskej mestskej doprave sú na internetovej stránke DPB - www.dpb.sk.

(tasr)
Páčil sa vám článok?