V najbližších dňoch bude v meste viacero uzávierok

6.6.2008
0
Páčil sa vám článok?

Škultétyho ulica v bratislavskom Novom Meste bude v sobotu od 6:00 do 18:00 uzatvorená. Ulica sa rekonštruuje, cez víkend na nej budú vymieňať povrch.

Obchádzková trasa bude viesť cez Vajnorskú, Kutuzovovu a Kukučínovu ulicu. Miestny úrad zároveň žiada vodičov, aby rešpektovali dočasné dopravné značenie.

Informovala o tom tlačová tajomníčka novomestského starostu Alžbeta Klesnilová.

Od zajtra 7. júna 2008 do 15. novembra 2008 bude čiastočne uzatvorená Pribinova ulica od vyústenia Divadelnej ulice po most Apollo. Dôvodom uzávierky bude dostavba kolektora, verejného osvetlenia, komunikácie a chodníka stavby Eurovea International Trade Center Bratislava.

Od pondelka 9. júna 2008 bude čiastočne uzatvorená ulica Československých tankistov v úseku od odbočky k pekárni po otočku MHD v mestskej časti Záhorská Bystrica. Oddelenie cestného hospodárstva magistrátu bude na komunikácii obnovovať povrch v dĺžke cca 230 m.

Premávka na komunikácii bude obnovená v sobotu 14. júna 2008.

Od pondelka 9. júna 2008 bude čiastočne uzatvorená aj Gbelská ulica od úseku od Tatranskej ulice po ulicu Československých tankistov. Oddelenie cestného hospodárstva magistrátu bude na komunikácii obnovovať povrch v dĺžke cca 410 m. Premávka na komunikácii bude obnovená v sobotu 21. júna 2008.

Magistrát žiada vodičov, aby rešpektovali a dôsledne dodržiavali prenosné dopravné značenie a svojou nedisciplinovanosťou nespôsobovali dopravné zápchy a kolízie.

(brn)

Páčil sa vám článok?