Od pondelka sa začína oprava cesty V Kačínskej doline

8.10.2023
0

Zdroj: FB Mestské lesy v Bratislave

Páčil sa vám článok?

Mestské lesy v Bratislave v spolupráci s hlavným mestom začnú od pondelka 9. októbra opravovať asfaltovú cestu od Železnej studničky po Kačín.

"Tento úsek je v havarijnom stave, tak ako pre cyklistov, tak aj pre bežcov, peších a aj linku MHD, ktorá tadiaľ premáva. Preto sme veľmi radi, že pre vás túto opravu môžeme zrealizovať a zvýšiť tak bezpečnosť a komfort rekreácie. Nakoľko ide o náročný projekt, nezaobíde sa to bez dočasných obmedzení," informujú Mestské lesy v Bratislave na sociálnej sieti.

 Práce sa začnú vpondelok 9. októbra, ich ukončenie je plánované na 20. októbra. Oprava bude prebiehať len v pracovných dňoch s tým, že prejazdný bude vždy jeden jazdný pruh, cyklisti aj peší teda prejdú bez obmedzenia.

"Na trase cez Železnú studničku až po opravovaný úsek bude zvýšený pohyb nákladných áut a mechanizmov, a to až do večerných hodín, pričom všetci vodiči dostali inštrukcie jazdiť max 30 km/h s ohľadom na peších aj cyklistov. Veríme, že sa na nový, bezvýtlkový asfalt tešíte, a budete počas prác trpezliví," dodala organizácia Mestské lesy.

(ms)

Páčil sa vám článok?