Záhorská Bystrica ponúka na očkovanie svoju novú športovú halu

12.3.2021

Zdroj: FB Záhorská Bystrica

Páčil sa vám článok?

Záhorská Bystrica v súvislosti s prebiehajúcim očkovaním obyvateľstva ponúka pre tieto účely svoju novovybudovanú viacúčelovú športovú halu s plochou viac ako 1000 m2, kvalitnou vzduchotechnikou a kompletným zázemím pre očkovaných a obslužný personál. Priestor by mohol slúžiť pre vakcináciu obyvateľov zo západnej časti Bratislavy a spádovej oblasti Záhoria.

„Moderný areál našej novovybudovanej športovej haly je momentálne nevyužitý, preto by sme ho chceli ponúknuť pre potreby očkovania pre obyvateľov Bratislavy a spádovej oblasti Záhoria. Sme pripravení poskytnúť súčinnosť pri vytvorení ďalšieho veľkokapacitného očkovacieho centra a pomôcť zvládnuť aktuálne náročnú pandemickú situáciu," hovorí Jozef Krúpa, starosta mestskej časti Bratislava - Záhorská Bystrica.

Multifunkčná športová hala ponúka kompletné zázemie s vysokým štandardom pre očkovaných aj obslužný personál. Ide o jedinečnú stavbu na komunálnej úrovni, ktorá bola skolaudovaná v roku 2019 a pre nepriaznivú pandemickú situáciu sa momentálne nevyužíva.

(ts)

Páčil sa vám článok?