Pod vŕškami: Chcete darček, či istotu?

11.12.2008
0
Páčil sa vám článok?

<strong>REKLAMA.</strong> Projekty bývania dnes bojujú o zákazníka zo všetkých síl. Ten môže „skočiť“ na lokalitu, vybavenosť a samozrejme cenu. Nájdu sa projekty, ku ktorým vám pri podpise zmluvy pribalia auto, či novú kuchyňu.

Kupujúci by však mal mať na zreteli predovšetkým záruky, aké mu projekt prezentuje. V dnešných časoch je základnou otázkou, či má projekt dostatočné finančné krytie na realizáciu a aké sú možnosti financovania.

Zdroj:

Viacerí investori ponúkajú svojim klientom splátkové kalendáre, napríklad variant, v ktorom pri podpise zmluvy stačí 20 % z hodnoty nehnuteľnosti a 80 % až po kolaudácii. V projekte obytnej štvrte Pod vŕškami je už dokonca k dispozícii aj variant 15 : 85. To znamená, že 85 % ceny vášho nového bývania zaplatíte až po kolaudácii.

Zdroj:

„Zvolili sme takýto postup, aby sme potenciálnych kupujúcich utvrdili o finančnom zdraví projektu. Je to jasný signál toho, že máme dostatok zdrojov na realizáciu našich zámerov,“ hovorí Tatiana Lulkovičová, zástupkyňa spoločnosti Opera SL Group. Takýto splátkový kalendár je spoločnosť Opera SL Group, schopná poskytovať vďaka financovaniu Tatra Bankou a štyrom silným developerským spoločnostiam, ktoré stoja v pozadí projektu.

Pokiaľ teda uvažujete nad kúpou nehnuteľnosti, zamyslite sa, či je pre vás dôležitejší darček alebo finančná stabilita projektu a istota, že bude naozaj zrealizovaný.

Viac o obytnej štvrti Pod vŕškami sa dozviete na novej stránke www.podvrskami.sk

Opera SL Group a.s.
Špitálska ulica 27
811 08 Bratislava
Tel.: (+421) 2 5710 8800
Fax.: (+421) 2 5710 8888

Páčil sa vám článok?